Söker en hängiven fitt- och rumpslickare

Söker en hängiven fitt- och rumpslickare

Hej, Jag letar efter en man som är tålmodig/uthållig/erfaren och vill hjälpa mig med det här. Jag tänder extremt mycket på män som är hängivna fitt- och rumpslickare. Det är viktigt att du verkligen älskar att slicka fitta och rumpa. Jag tycker rimjobs nästan är skönare än att få fittan slickad. Det kommer inte ske någon motprestation från min sida, därför tror jag det är bra om du är lite undergiven eller helt enkelt bara älskar att ta hand om kvinnor och deras fittor och rumpor. Du är max 45 år, minst 185 cm, någorlunda vältränad och en trevlig man.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

One comment

  1. Hej!
    Att slicka fitta är det näst bästa jag vet och att slicka rumpa det absolut bästa. Får egentligen ut mer av det än själva knullet som oftast följer.
    Jag är 38 och gift, så du vet det.
    Finns du i närheten av mig kanske vi kan styra upp nåt?
    Har inte riktigt fattat om du kan se angiven e-mail, men jag hoppas det så du kan höra av dig om du vill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *