Gillar du att slicka fitta?

Gillar du att slicka fitta, knulla och bli avsugen? Då är jag rätt tjej för dig. Jag älskar nämligen alla tre! Jag älskar när en man går ner och slickar och knullar mig med två-tre fingrar och även fistar mig försiktigt. Att bli fistknullad är något jag gillar bara man tar det lugnt och mjukar upp fittan ordentligt. Har märkt att vissa killar tänder på det också och blir extra kåta då. Själv blir jag riktigt blöt när jag är kåt och det kan till och med rinna fittsaft från fittan på mig så bra om du gillar när det blir riktigt blött i sängen.

Jag älskar bli tagen i doggy style. Du står bakom och pumpar och pumpar så jag blir knullad riktigt hårt. Jag tar tar gärna ett finger i röven samtidigt eller två kanske. Har du inte för grov kuk kan du även få rövknulla mig lite försiktigt men jag är lite känslig i stjärten så inga hårda tag här. I fittan får du däremot gärna knulla mig så hårt du bara kan. Kanske inte om du har jättelång kuk men ingen har haft för lång kuk än i alla fall. En riktigt grov kuk går däremot bra bara man lirkar in den lite försiktigt och värmer upp innan man knullar hårt. Jag gillar när det är en lite smärtblandad känsla och fittan riktigt töjs ut precis som vid fist fucking.

En snopp i munnen har jag inget emot heller, jag älskar att få slaka snoppar bli hårda och styva och suga på dom. Att suga upp en liten mjuk slak snopp till en hård och ståtlig kuk är något speciellt och jag suger gärna länge så en fördel om du inte kommer direkt. Att bli sprutad i munnen är inte det jag gillar bäst om man säger så. Men i ansiktet kan du få spruta mig om du njuter av det.

Jag har inga krav förutom att du har en snopp och du kan tänka dig att ha sex med mig några timmar i veckan. Jag är både flexibel i kropp och i tid. Jag kan för det mesta när som helst. Vilket är ju bra då jag är kåt för det mesta. 🙂

Vill du knulla med mig så ta kontakt direkt!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

3 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *