Stoppa kuken i fittan

Stoppa kuken i fittanJag tänder på ide att ha anonym sex. Du kommer hem till mig, jag har på mig ögonbindel hela tiden under vårt möte. Du knullar mig, sen går du. Jag kommer att vara våta i fittan bara av tanken att bli knullad på så sätt men du får ta på mig innan att stoppa kuken i fittan om du vill. Vi får ta de små detaljerna och prata i telefon innan träffen. Tänder du på det så är det bara att skriva. Kram

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

13 comments

 1. Hej, jag är intresserad av att ha kontakt med dig och så vidare! Gillar din beskrivning för att det är på samma sätt som jag tänker mig, slå mig en signal eller ett mejl 0761744622

 2. Wow härlig fantasi som får min gubbkuk att svälla. Om du inte ser känner du kanske känner mer , läppar som smakar z Läpparsom glider över och slutar om min styva kuk. Jag blir stenhård vid blotta tasanken. Njuta av
  Tränga in i långa djupa. Sugen på grov 50+. Även om ögonon är förbunda är din bultande fittavidöppet plaskvåt och mottaglig. durum60@yahoo.com

 3. Jag vill gärna att du ringer
  Mig och att vi snackar
  Så för jag är intresserad av dig och dina sex metoder eller knullmetoder

 4. Låter underbart. Jag kommer jättegärna hem till dig och smeker dig, slickar din fitta för att sedan tränga in i dig och knulla dig hårdare och hårdare tills du krampaktigt kommer över min kuk.

 5. Hej det låter underbart gärna träffas och slickar din sköna fitta länge som du vill stoppar min stora kuk som ä 20cm ha det skönt tillsammans;) hör av mig👅👍🏼😘

 6. Låter som en helt underbar idé! Jag ställer upp när som helst! Kontakta mig så kan vi boka ett möte 🙂 0706163456

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *