Min trånga fitta

Min trånga fittaKnullsugen?
Jag söker en kille mellan 18 och 40 år, som kan acceptera att jag enbart vill knulla. Du får inte smeka mej. Du får inte slicka mej och jag vill inte suga dej. Du måste också acceptera att min älskare är och kollar när vi knullar. Detta för att jag skall känna mig trygg. Är du med på detta, så är det bara att köra in kuken i min trånga fitta och göka på tills jag får all din goda sås. Vill du, orkar du, kan vi hålla på igen och igen.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

4 comments

  1. Hej!

    Jag är ogift. jag håller inte med idéer om samkönade äktenskap, analsex, oralsex eller sexuella relationer utanför äktenskapet. Jag vill säga att du kan förändra sig själv i rätt riktning i livet. Livet är äktenskapet. Idag är du ung, men tänk att du ska vara gammal imorgon. Du har ett rent hjärta, men du är trött på livet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *