Min trånga fitta

Min trånga fittaKnullsugen kille sökes?

Är en svensk kvinna på 36 år med en fin och sexig kropp och som du kan se på bilden så har jag rakat fittan och har bara en liten sträng med hår på blygdbenet. Har även ett par piercingar som du kan se.

Du behöver inte ha så speciellt stor penis eftersom mitt fitthål är enormt trångt, men du måste vara riktigt uthållig och kunna hålla inne din sats tills jag kommer i en härlig orgasm. De flesta killar jag haft sex med har knappt hunnit tränga in i mig förrän de kommit direkt eftersom fittan min kramar om och smeker penisen ordentligt. Så det vill jag inte vara med om igen, du måste klara av att hålla igen åtminstone en 5-6 minuter.

Jag söker en kille mellan 18 och 40 år, som kan acceptera att jag enbart vill knulla med dig. Du får inte smeka mej. Du får inte slicka mej och jag vill inte suga dej.

Du måste också acceptera att min älskare är med och kollar på när vi knullar. Detta för att jag skall känna mig trygg. Är du med på detta, så är det bara att köra in kuken i min trånga fitta och göka på tills jag får all din goda sås i den. Vill du, orkar du, kan vi hålla på om och om igen och igen. Så skulle du vilja knulla en trång fitta nu så svara mig omedelbart.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

4 kommentarer

  1. Hej!

    Jag är ogift. jag håller inte med idéer om samkönade äktenskap, analsex, oralsex eller sexuella relationer utanför äktenskapet. Jag vill säga att du kan förändra sig själv i rätt riktning i livet. Livet är äktenskapet. Idag är du ung, men tänk att du ska vara gammal imorgon. Du har ett rent hjärta, men du är trött på livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *