Snälla bygg upp en fantastisk kk-relation med mig

Snälla bygg upp en fantastisk kk-relation med mig

Jag är en kvinna som är trygg i mig själv och vet vad jag håller på med när det gäller relationer, precis som du man. Jag är en kvinna som vet vad jag vill ha och behöver och kan uttrycka det tydligt, precis som du man. Jag är intelligent, känslig, attraktiv, kåt, modig och experimentell, precis som du. Jag söker en äkta relation med DIG – du läs- och skrivkunnige man som har förmågan att hålla en konversation igång med mig även efter att vi har haft sex med varandra. Pluspoäng får du om du har en kreativ läggning, lever polygamt, ifrågasätter könsroller och är en allmänt smart och respektfull person. Det står en hel del om mig här i min profil. Ett hett tips är att läsa det noga innan du skickar ett meddelande till mig.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *