Fitta eller mun

Fitta eller munSpruta i min mun,jag sväljer
Hej! Jag är en kvinna i mina bästa år som gillar sex. Har en förstående sambo som blir kåt på mina äventyr,,,,härligt va! Tycker om att klä mig i svarta skinnkläder,,skinnjacka,skinnhandskar,höga skinnstövlar. Dessutom så älskar jag att suga och knulla iförd dessa kläder,,skinn är ju ett fantastiskt material,, sexigt och bara att torka av om jag mot förmodan skulle spilla lite 😉 Har även märkt att dom flesta av mina knullkompisar delar mitt intresse för läder,,men ingen vill prata om det. Suga kuk är något som jag ,,enligt andra,, är väldigt duktig på. Älskar att börja sakta och försiktigt för att sedan ta kuken ändå ner i halsen,,,, knulla ur det sista med halsen,,tills du är tom. Sedan vill jag oxå knulla om vi känner att det känns ok, jag är hel,,ren och frisk. Vill naturligtvis att även du är det. Gillar även att ha kontroll över dig,,, bestämma när du ska få tömma dig i min fitta eller mun. Jag reser i mitt jobb så alla som känner att dom skulle vilja träffa mig,,,, svara! Jag har en stor bil som jag reser med runt hela sverige med,,,så utrymme finns 😉 Desto mer du berättar om dina önskemål och vem du är ,,desto större chans att jag svarar. Om vi träffas ,,,,,, då kommer du att bli nöjd 😉

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

7 comments

 1. Jag vill knulla dig så jävla hårt och länge och vill få dig komma med min tunga! hör av dig om du tror du kan hantera det!

 2. Hej!
  Din annons är mycket intressant!
  Det låter härligt att din sambo vet om dina äventyr… 😉
  Min tunga är mycket flitig,…
  Jag är en man som älskar att bli avsugen och spruta i munnen!
  Finns i Stockholm, kontakta mig så kan vi mötas!
  Pelle

 3. Härlig annons.

  Hör av dig om du är i Göteborgstrakten.

  Vill gärna slicka din goa mus. Älskar att bli avsugen.

  Är i 50 års åldern

  Hoppas vi kan träffas.

 4. Hej du med så fin fitta!

  Jag är en kille på 25 år som älskar att bli avsugen samtidigt som jag slickar en våt fitta, slicka är något jag är väldigt bra på och som jag älskar att göra ! Självklart vill jag knulla dig också !
  Jag bor nära Stockholm så bara höra av dig ! 😘

 5. Jag är en kille som är 25 och har högfungerade autism och är trevlig och ärlig och rolig.
  Önskemål skulle vara få spruta långt ner i din hals och höra hur du njuter av smaken från min sperma. Knulla din våta fitta skulle bli intressant, jag skulle även knulla dig i röven om du vill det. det skulle vara underbar att se dig i skinnkläder.
  Hoppas att du hörs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *