Slicka min våta fitta

Slicka min våta fittaOm min man godkänner dig så är du garanterad en skön kväll ikväll tillsammans med han och mig:) Han kommer skriva ett lösenord som ni ska skriva till mig! Har du rätt lösen så har du biljetten till ikväll :o) Som annonsen lyder, så vill jag att DU ska ta mig hårt! Kondom är ett STORT KRAV! Jag vill bli dominerad! Ingen smisk eller spö, men jag vill vara hjälplös och fastbunden! Du ska slicka min våta fitta å njuta av att jag njuter! Enda kravet är att jag säger till när du ska knulla mig och inte innan dess! Kolla min profil! Är du den jag söker så skriv ett mail och väck mitt intresse, annars gå vidare! Jag är inte intresserad av mesiga killar! Ni är väl MÄN??? Bette er som det då!!!!!!!!!!!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

10 comments

  1. Hej, är en svensk kille som har hunnit fylla 39, det du beskriver är min hemliga sexdröm. Ja är 1,90 lång och väger 92 kg
    Antar att ni får många svar, men svara så skickar jag en bild.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *