Vill du slicka min fitta?

Vill du slicka min fitta?

Jag söker efter gifta eller sambo män som inte får slicka fitta hemma. Jag söker enbart efter upptagna, erfarna män som vill och kan slicka fitta, män som riktigt njuter av att slicka fitta och vet hur man behandlar en kvinna i sängen.

Jag har en skön, våt, trång fitta och jag är ganska hårig därnere så det vill till att du tänder på håriga fittor. Jag rakar nämligen enbart bikinilinjen och anser det räcker mer än väl och ibland inte ens så mycket så du måste gilla kvinnor med hår på fittan. Jag är gift och får sex ofta, men tyvärr så är min partner inte speciellt bra på att slicka fitta, han är riktigt dålig på det och gillar det inte direkt. Dessutom njuter jag av känslan att bli slickad av någon annan än min man.

Jag älskar också oskyddat sex, jag gillar att få mycket sperma i fittan och sedan blir rejält renslickad. Det krävs naturligtvis att du är 100 % frisk och inte knullar runt med en massa olika partners. Jag vill att vi bygger upp en tillitsfull och skön relation som bygger på vänskap och sex, jag vill ha återkommande träffar, är inte intresserad av engångsligg.

Jag söker en gift eller upptagen man som kan uppfylla alla mina önskemål. Skriv gärna också vad du gillar och söker efter. Krav: 100 % diskret, frisk såväl mentalt som fysiskt, mycket renlig, kan slicka fitta länge och väl, kan ses hos dig, gärna rejält välutrustad och uthållig, snus/rökfri, inget skägg för det är inte så trevligt när man blir slickad, ålder 36 – 45 år, enbart upptagna män, verifiering via cam på skype och telefonkontakt före vi träffas, söker män på Höglandet som bor nära mig. Jag är 100 % diskret, frisk, renlig och fruktansvärt kåt.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *