Få känna tjejens fitta

Par som vill ta för sig av min kropp
Har en fantasi om att stå naken på alla 4 mitt på mitt vardagsrumsgolv med en ögonbindel på så att jag inte ser någonting. Sedan hör jag hur dörren öppnas och stängs efter er och hur mitt hjärta slår allt snabbare i takt med att era fotsteg närmar sig mig. Plötsligt känner jag en smekning på min rumpa…., och ja vad skulle ni göra sen? Ni får använda min kropp som ni vill så länge ni inte lämnar några permanenta skador och enda kraven jag har är att ni är ett par med minst en tjej, att ni är under 45 och att ni låter mig minst en gång få känna tjejens fitta, antingen med mun eller fingrar så att jag vet att ni inte bara är killar. När ni sedan känner er klara så tar ni på er och går och lämnar mig kvar med ögonbindeln fortfarande på, ovetandes om vilka ni var som tog för er av min kropp. Något par som är sugna på detta?

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *