Min fitta är fylld med sperma – slicka bort det

Jag söker en knullkontakt för en sak som vissa kanske tycker är konstig – jag vill ha en knullkontakt som slickar min fitta efter att den är nyknullad av en annan kille. Det är helt enkelt något som gör mig väldigt kåt. Min pojkvän går alltså med på det här. Vi knullar tillsammans och kanske du också får vara med på något sätt, och efteråt slickar du min fitta. Helst ska han däremot redan ha kommit där – tanken på det gör mig så grymt kåt.

Om du inte har några problem med detta, skriv till oss. Vi är ett par som alltid gillar nya utmaningar, så om du har fler förslag eller kanske rent av vill ha fyrkant/gruppsex så ställer vi gärna upp!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

3 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *