älskar att slicka fitta

Jag har en önskan, och den är att få ge bort en kvinna som present till min man. Du kommer att vara hans fina present, kanske med rosett, klädd i vackra underkläder, och både han och jag kommer att ta hand om dig och ge dig mycket uppmärksamhet. Jag älskar att slicka fitta, och är mästerlig på det. Det är han också. Du kommer ha det skönare än du haft på länge. Men jag ställer också vissa krav. Jag vill att du ska vara duktig och lydig. Lever du inte upp till mina förväntningar kommer jag att bestraffa dig. Jag vill också pröva dig, känna på dig, utforska dig, det är mig du ska lyda och det är mig du ska göra nöjd. Vem är du? Du är någon som uppskattar tanken på att bli given som gåva. På att vara lydig och tjänstvillig. På att användas och vara till lags, och förstå nödvändigheten i att jag disciplinerar dig om jag ser att du inte gör ditt bästa. Han och jag är normalviktiga, och jag ser gärna att du är det också. Om du läser det här, och tänker att en kväll med både njutning och smärta låter intressant, hör av dig till mig. Berätta lite om dig själv, om dina tankar och önskningar, så ser vi vad vi kan passa ihop.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *