slickar min fitta

Nu är jag singel men har som alla andra en massa behov och fantasier! Hakar du på? Dels vore det mysigt att träffa någon att bara vara nära: att kramas och bli pillad i håret är toppen! Kan du massera vore det grymt! Kanske blir det happy ending …Jag vill gärna testa trekant igen, helst med bi-killar. Jag älskar också oralsex, både att få och ge! Sväljer dock inte och vill inte bli sprutade i ansiktet. Med rätt person vill jag också gärna testa wetsex. Vore grymt att släppa efter och kissa samtidigt som du slickar min fitta. Du måste vara beredd att fokusera på min njutning och självklart vara beredd att backa undan om jag säger nej (vilket inte händer ofta). Du är ren och fräsch, inte överviktig. Du får gärna vara lång. Din kuk är minst normalstor. Jag kommer att vilja se foto innan möte. Jag vill helst att vi är hos dig/på hotell. Puss!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *