Dogging sex i Stockholms-området

Dogging sex i Stockholms-området

Vi är två bisexuella tjejer i Stockholm som tycker att det är mer tillfredsställande att göra sexöverenskommelser med olika främlingar på nätet eller via SMS än att ha tråkigt sex med en vanlig partner under täcket varje söndag. Ja, vi tänder helt enkelt på sex offentligt, och har redan haft några spännande träffar på dogging platser både med män på bänkar i parker, liggande under buskar i trädgårdar och i diket och där vi stått upp mot byggnader, längs vägar och mot träd vid stigar i skog och mark, men det är också frestande att göra det på restauranger, nattklubbar och allmänna toaletter och under konserter, bioföreställningar och festivaler och liknande.

Så är du intresserad av dogging sex se hit?

Med andra ord, vi letar efter killar (helst två och två i taget, så vi båda får något och kan byta partner för att få oss två främlingar på en natt och inte bara en). För vår egen säkerhet kommer vi alltid att komma båda, så det är ingen mening om ni bara vill möta den ena och inte den andra. Det är också helt oattraktivt för oss att ha sex annat än dogging. Det ska vara rått och okomplicerat, ingen ledtråd, så få ord som möjligt, bara ett knull! Du får inte våra namn, adresser eller telefonnummer och vi vill inte veta något om dig heller. Liksom de flesta hundar, vi tänder på sex utan skydd, så kondomanvändare uppmanas antingen att lämna kondomen hemma eller inte svara på annonsen.

Vi är 28 och 29 år gamla, garanterat ”tillgängliga”, för snabba erbjudanden så du/ni måste vara tillgänglig på mobil och redo att träffa oss på allt från en halv dag till en timmes varsel och inte vara typen som backar ur, för då blir vi arga – om vi har bestämt oss för en utländsk kuk, så vill vi ha det också! Om du accepterar villkoren och accepterar dem, skicka ett svar till oss. Vi är inte intresserade av att veta någonting om dig än ålder, kroppsstorlek och när och var du är tillgänglig. Vi själva är ganska aktiva hundar och har sex med andra hundar flera gånger i veckan – nya varje gång. Området är Stockholm.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

3 kommentarer

  1. Jag är på. Alla som läser detta är nog iofs på men jag känner ändå att detta vore kul, skönt och givande 👌

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *