Vill ha en ny kuk i fittan

Jag är en mullig kvinna på 20 år som vill ha en ny kuk i fittan. Har inte fått ett riktigt ligg på ett tag nu och går inte längre på högskolan så det har blivit svårare och svårare för mig att få tag på någon, och på de flesta dejtingsidorna så blir det aldrig något av det för killarna är så mesiga och tar aldrig något riktigt initiativ. Jag får helt enkelt aldrig något i min fitta om jag inte stoppar in det själv!

Nu får det va slut på det. Söker en riktig man som kan tillfredsställa mig på det sätt som JAG vill, det vill säga ta ordentliga tag om mig och visa vem som bestämmer, men som samtidigt är en ödmjuk älskare. Är det så mycket begärt? Jag ställer upp på nästan allt och vet från tidigare förhållanden att jag är bra i sängen. Varför kan jag inte hitta någon som matchar mina krav? Är det du så ska jag se till att du blir riktigt stimulerad och att din kuk får kärlek som den aldrig tidigare sett. Svara med ett ordentligt meddelande och bild, INTE PÅ DIN KUK. Den kommer jag få se ändå, är mer intresserad av personen bakom så personer som först bara vill skicka bilder på sin kuk undanbedes.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

3 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *