min våta fitta

Duktig på att jobba med tungan? Söker unga sexiga killar som vill jobba lite med tungan, du ska få slicka min våta fitta tills jag kommer i din mun och är du tillräckligt duktig och jobbar bra så kan du kanske få köra kuken i mig och knulla mig skönt, så hur duktig är du? Du ska vara vältränad och se bra ut och vara mellan 22-28 år , och jag kommer att svara på dom meddelanden som verkar mest intressanta och som lockar mig.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

4 comments

  1. Slickar gärna din fitta om du blir jätte våt av det.
    Vill att du ska läcka sekret i min mun när jag går ner på dig och om du har tur så slickar jag dig över allt och vart du än vill.

  2. Hej. Jag vill gärna ge d8g det du vill ha och lite mer. Kan slicka dig hela kvällen utan att stoppa. Det är bara och Maila tillbaka så att vi kommer överens om en bra tid. Lovar att göra dig komma ihåg denna kväll hela ditt liv.

  3. Vill gärna slicka din fina rakade fitta, mmm kör gärna in tungan i dig med. Lovar att du blir plaskvåt, vill du sen Ha min kuk som är rätt stor 23 cm. Puss jag är 19 år

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *