Thai-tjej vill testa en riktigt grov kuk

Thai-tjej vill testa en riktigt grov kuk

Hej! Jag är en gift Thai-tjej på 35 år som vill prova på att bli knullad av en riktigt grov kuk. Stämmer allt bra mellan oss, så blir du min fasta älskare om du vill. Som du kan se på bilden är jag ganska så söt och har en fin välformad kropp med rätt så små, fasta bröst och en fin liten rumpa. Är 158 cm lång och väger 48 kilo.

Du måste tända på thai fittor…

…men naturligtvis gör du väl det eftersom du läser min annons? Du bör helst vara 35-50 år. Du får gärna vara vältränad men det är inget krav bara du inte är för överviktig eller kort, minst 175 cm men över 185 cm är ett stort plus, i övrigt så är utseendet utan större betydelse, förutom det här med att jag bara är intresserad av killar med riktigt grova kukar. Vad menar jag med grov då, tja minst 16 centimeter i omkrets med ett stort ollon. Längden på penisen är inte lika viktig då fittan på mig inte är så djup och jag knappt får in kukar på över 15 cm i hela längden.

Jag vill bara ha intressanta svar och absolut inte en massa sexprat för det kan vi ta när vi hoppar i säng tillsammans.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

3 kommentarer

 1. Hej. Ser riktigt härligt ut. Jag har grov fast kort kuk. Över de 16 i omkrets du minst vill ha.
  Ser inte var i landet du finns. Jag bor i Halland i alla fall.
  Jag ser ju att det är längesedan du skrev,,,men jag chansar.

  Lars

 2. Hej. Jag skulle gärna träffa dej. Du får den lite grova kuk du vill och jag får knulla Thai. Båda vinner på det hela. Hör av dej.

  Lars

 3. Hej. Jag skulle gärna prova en härlig Thai- Jag har grov men kort. är faktiskt mer i omkrets än längd. Hör av dej så fixar vi något.
  Lars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *