Finns du, gärna lite ”större” än genomsnittet?

Finns du, gärna lite "större" än genomsnittet?

Söker en man i min egen ålder (39) + 10 år som ser bra ut, gärna med en utrustning som är lite ”större” än genomsnittet, som har ett friskt och sunt tänkande när det gäller människors lika värde men som också har en ganska dominant personlighet och som tycker om och förstår att uppskatta sin kvinna på alla sätt. Vill gärna också att du har möjlighet att tänka lite utanför boxen och uppskattar nya och kanske lite otraditionella sexuella upplevelser. Jag söker ingen lekkamrat i sängen, jag söker efter en stadig livskamrat. Är du beredd? Kan du ge mig det jag längtar efter och vill veta lite mera om mig? Skriv då till mig!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *