Sexuellt undergiven kvinna söker en dominant man som älskare

Sexuellt undergiven kvinna söker en dominant man som älskare

Jag vill inte träffa någon man som är gift, sambo, särbo eller som redan har en flickvän. Jag söker efter en man som vill och vågar träffa mig i verkligheten. En man som har nära till skratt, som tycker om att samtala med kvinnor och som tar initiativ och är drivande, samtidigt som han är omhändertagande. En man som vill utveckla en sexuell relation över tiden, med regelbundna träffar varje vecka.

En man som njuter av att blanda mjukt och hårt, ömhet, närhet och fysisk intensitet. Ibland med lite hårdare tag i form av övermanning, bondage, handsmisk och ännu hårdare sex. Är du en man som är intresserad av att ibland hålla på med rollspel är det ett stort plus, men det är inget måste. Du ska ha verklig erfarenhet av det jag söker och inte enbart svara på grund av dina fantasier.

Jag är däremot inte intresserad av sådant som: kiss, bajs, kräk, el, rotting, förnedring, förödmjukelse, deep throat, gang bangs, slavträning, fostran, bestraffning, porrfilmsfantasier och hårda analknull. Jag har ett enormt stort behov av en klar och tydlig kommunikation i kortare texter som meddelande och ber därför dig som svarar att berätta utförligt om vem du är som person, hur du stämmer in på det jag söker efter och vad du har för erfarenhet av det jag beskrivit.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

En kommentar

  1. Hej, det låter som att du passar perfekt med mig så kontakta mig gärna vi kan prova allt möjligt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *