Söker man 27-33 som älskar att slicka fitta

Hej! För ovanlighetens skull söker jag en man. Du är renlig och erfaren i ålder 27-33. Vi ses på offentlig plats, tar en öl och känns allt bra går vi hem till mig. Vi hånglar och du slickar min fitta. Ev använder du min rabbitvibrator. När jag är nöjd med ditt slickande så runkar du tills du kommer, medan jag tittar på. Jag kanske onanerar då med, blir upphetsad av att se folk onanera och diggar att onanera när någon annan är i rummet. Sedan säger vi tack och hejdå. Med andra ord: jag styr, du slickar, jag ger inte tillbaka.

Kommunikation och samtycke är centralt – för att detta ska bli njutning för oss båda måste du tända på att dyrka en fitta och slickandet i sig. Ser fram emot seriösa och välformulerade svar. Jag är tjock och överlag en mycket kåt person, bra att veta.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *