Bli fylld i fittan

Jag söker en 22 cm + kuk. Ju större desto bättre. Jag vill bli ordentligt knullad av en stor kuk. Gärna grov också. Kraven är att du är mellan 25-40 år. Du har en stor och grov kuk. Du vet hur man använder den för att få en tjej att njuta. Uthållig! Inga två minuters knull. Du ska vara villig att knulla mig framför min sambo som kommer att se på. Du behöver ha antingen hotell eller lägenhet i Visby då det inte går att vara här hos mig. Bild på ansikte och utrustning kommer att krävas innan träff. Sen så gillar jag att bli fylld i fittan. Så renlighet och friska killar med stor kuk är välkommen att skicka till mig. Just det. Träffen kommer att ske inom en snar framtid. Så killar som inte är på Gotland förrän om ”nästa år” kan strunta i denna annons. Kram

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *