Fista fittan

Fista fittan – Ursäkta ordspråket men kom inte på någon bättre rubrik. Den beskriver väldigt tydligt, om än något vulgärt, vad jag önskar av denna fantasi. Detta är en relativt ny fantasi och inte något som jag alltid är sugen på… Men ibland faller lusten på, och jag vill känna en hel hand i mig. Denna fantasi kräver tålamod och mycket förberedelse. Inget pang på här inte. Du får gärna ha erfarenhet av detta och kunna guida mig i hur jag ska göra. Efter en lyckad (eller mindre lyckad) test av ovanstående är penetration med kuken ett alternativ om känslan faller på.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

2 comments

  1. Hej!
    Vilken härlig fantasi, precis som du beskriver så krävs det många gånger tålamod och försiktighet. Har haft lyxen att ge den njutningen ett par gånger till kvinnor, och vore underbart att få någon mer att njuta av denna härliga gemensamma upplevelse.

    Hoppas vi höres av!
    Micke /Stockholm

  2. Hej!
    Det är inte alls så vulgärt som du beskriver, utan en väldigt sensuell och härlig känsla. Stort tillit till varandra och det är som du beskriver inget ”pang på” att göra. Utan glidmedel och försiktigt införandende. Härlig att få ge oralt samtidigt. Hör av dig om du är intresserad så ska jag (singel 40) absolut hjälpa till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *