Söker en grov kuk 20+ som sprutar rejält

Söker en grov kuk 20+ som sprutar rejält

Hej, Det är alltid samma visa. Drunknar i meddelanden och har svårt att få fram några vettiga kandidater som faller mig i smaken. Så för att sticka ut i mängden av alla svar så bör du ha foton, du måste vara trevlig och intelligent. Vara i åldersspannet 40-55 år. Du ska ha fast jobb, gärna barn och egen villa. Du är dessutom 100% frisk och fräsch. Helt rakad mellan benen. Din kuk är grov, minst 20cm och du har inga som helst problem med att få den hård och behålla den hård, samt att den sprutar rejält när du kommer. Beroende på min sinnesstämning så ser jag gärna att du ibland kan vara väldigt dominant, hårdhänt och ta mig väldigt hårt!

Du har även bil och körkort samt är villig att åka dit vi ska träffas och du kan enkelt komma ifrån lite då och då, helst ett par gånger i veckan. Givetvis så är du helt drogfri och dricker sparsamt. Ditt meddelande bör besvara följande frågor direkt. Vad jobbar du med? Hur ser din familjesituation ut? Hur du är som person? Vad gör du helst på din fritid? Vad du har för hemliga sexfantasier? Ta chansen att fånga mitt intresse med ett meddelande nu. Trött på att få så många meddelande därför är jag väldigt specifik med vad jag söker!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *