Fantiserat länge om att bli fistad i fittan

Fista en kåt BBW? Söker en seriös, fräsch och kinky man mellan 25-45 år som har egen bostad (i Malmö-området) där vi kan ses regelbundet för snuskigt sex. Jag har många kinks jag vill utforska och har fantiserat länge om att bli fistad i fittan av en man. Nu kan jag inte vänta längre! Det vore bra om din hand inte är allt för stor, och så klart ska detta göras försiktigt. Jag vill betona att detta inte är en engångs-grej utan jag vill ses återkommande för att bli fistad, men också för annat kinky sex.

Att tänka på innan du skriver till mig:
– Ha bild på kroppen, annars får du inget svar. Vill kort in på samtalet se en ansiktsbild.
– Om du skriver ett välformulerat meddelande ökar chansen att jag är intresserad och svarar.
– Jag är inte intresserad av långa sexchattar, det är möten irl som jag är ute efter!

Hoppas vi hörs 😉

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *