Efterlysning efter stora, svarta kukar

Efterlysning efter stora, svarta kukar

Var finns egentligen alla stora svarta kukar här i länet? Finns det verkligen inte några svarta hingstar med stora sköna svarta kukar på 20 cm eller mer, som bor nära mig Vetlanda, Eksjö, Nässjö. Sävsjö? Hör gärna av er till mig om ni är ordentligt välutrustade, uthålliga, kåta och villiga på att knulla! Ni ska även kunna slicka fitta, ge en härlig oljemassage och ge mig skönt sex i massor!

Jag har alltid drömt om att få suga en stor och grov kuk och sen bli knullad ordentligt bakifrån. Minst 20 cm men gärna ännu längre än så och rejält grov.

Fotar gärna er fina, stora utrustning för mitt privata bruk. Krav: verifiering via cam på skype och telefonkontakt före en träff sker irl, du ska kunna bra svenska i tal och skrift, samt vara rök-och snusfri.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *