Min rakade mus

Min rakade musJag skulle vilja hitta någon som vill knulla en rakad mus, någon som vågar komma hem till mig. Jag lämnar dörren öppen. Du går in och klär av dig. Sen går du upp för trappan, och där ligger jag naken och leker med en dildo i min rakade mus. Redan ordentligt uppvärmd för dig. Jag vill bli knullad hårt! Du ska helst lämna blåmärke efter dig.. Vi träffas kanske bara en gång, eller flera… det beror på hur duktig du är.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

7 kommentarer

 1. Hej på dig. Jag är knullsugen och vill träffa dig. Jag vill slicka dig först tung knulla dig fingerpulla så du får en orgasm sen glider du ner över min hårda ådriga kuk och din fitta krampar runt min kuk.trycker in kuken och knullar dig hårt bakifrån du stönar o njuter leker med olloner i din våta springa smiskar dig lite lätt samtidigt som kuken når botten i din kåta grotta. Hlr av dig så knullar vi hejdlöst skönt svettigt sperma som kladdar vi njuter av orgasmer tillsammans i flera timmar. .
  Jag älskar att slicka fitta.. jag vill träffa dig börja med en drink små prata lite flörta lite sen går vi hem och älskar natten lång… Finns ansikts bild på min SIDA…..
  Jag bjuder på en hel kväll…Jag är en gentleman oh vill umgås både i och utanför sängen.
  kom hem till mig idag och njut av min kuk i fulla drag.
  Jag vill gärna bjuda dig på massage lite glögg oh en fin kuk… hoppas du skulle vilja det.
  Jag vill träffa dig och få dig att njuta av mina fingrar tunga o kuk..

  Hör av dig nu…kåta hälsningar

 2. Hej jag skulle gärna slicka din heltrakad fitta hur länge som hels vi kan träffas om vill👅👍🏼 snygg vältränad kille här;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *