Fylla min frus fitta

fylla-min-frus-fitta

Hej på er alla! Vi är ett mycket fräscht par på 29 och 31 år som söker trevliga män/killar för återkommande sexträffar. Hon har aldrig varit med mer än en kille, men fantiserar oerhört att få sin otroligt våta fitta alldeles fylld med varm sperma av en främmande människa. Så är du en kille som vill fylla min frus fitta med sperma då bör du genast kontakta oss idag! Hon väntar på din kuk. Du behöver inte svara om du tänker banga eller se denna träff som en tillfällig sexträff!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

5 kommentarer

  1. Ååå vad lä ker hon är. Låt mig tillbringa en kväll mellan hennes lår. Älskar att värma upp länge och väl med min tunga!

  2. Hejsan
    Jösses vilken vacker leksak.
    Är intresserad av att få fylla henne med sperma.
    Hör av er om ni fortfarande önskar hjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *