Vill ha sex med en ung kille eller en äldre man

Vill ha sex med en ung kille eller en äldre man

Jag är lite delad när det gäller vad jag söker, jag letar dels efter en ung kille som vill leka med mig. Du måste ha ett öppet sinne, en vilja att utforska din sexualitet. Eller så vill jag att en äldre man ska dominera mig på ett äldre gentlemannamässigt sätt! Kan också vara ett äldre dominerande par, jag är dock inte intresserad av tjejsex. Ni bör finnas någonstans i Stockholms-området, kontakta mig då, är lätt att ha att göra med och alla seriösa får svar!!!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

En kommentar

  1. Hej jag ses gärna någon dag när du vill och kan.
    Bor i Kungsängen som tillhör Stockholm. Mitt nr är 0707239959.
    Bara o messa om du vill så kan jag skicka bild på mig om du vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *