Vill ha fler män samtidigt i sängen

Vill ha fler män samtidigt i sängen

Hej! Jag drömmer om att få att ha sex med flera män samtidigt. Jag vill ha mycket kuk i mig och bli helt överväldigad, men vill samtidigt ändå bli väl omhändertagen av er. Fantiserar om hur många män som helst men tror att 2-3 stycken vore idealt för mig just nu. Har redan en knullkompis som eventuellt kan vara med oss också. Män som är lite bisexuella är ett stort plus men inget direkt måste.

Jag vill absolut se en bild på ditt ansikte och kropp, för jag är så himla kräsen av mig. En vältränad kropp och ett vackert ansikte är ett måste. Stor, vacker kuk ett verkligt plus. Ålder 20 till 40 år typ. Bra är ju också om du även har någon slags lite grundläggande social kompetens såklart.

Vill så gärna att det här ska bli verklighet någon gång snart. Skriv bara ett svar till mig om det här är något du skulle tycka om och verkligen går igång på. Kondom är naturligtvis ett måste men det förstod du säkert redan.  Vill också gå på en sexfest med många snygga människor så känner du till något sådant så bjud gärna med mig! Puss och kram!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *