Finns ni två härliga män här?

Finns ni två härliga män här?

Ja ni, har aldrig annonserat så här tidigare men jag har väl lite hemliga önskningar som alla andra! Jag är ofta på genomresa lite runt om i Sverige för jobbets räkning och skulle då vilja uppleva en trekant med två män, ni måste båda vara trevliga och respektfulla och gärna ha gjort det här tidigare fast det inte är ett absolut krav.

Jag har inga direkta krav på att ni måste göra nåt med varandra i sängen. Jag spenderar gärna en kväll och natt med er, kollar gärna på fotboll då jag är ganska intresserad, tar även gärna några öl och ja, sen är jag öppen för era förslag, hör enbart av er om ni är helt seriösa för jag orkar inte med nåt djävla dravel.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *