Söker älskare som kan ge mig mer sex

Söker älskare som kan ge mig mer sex

Jag behöver lite mer sex än vad jag får av min man hemma så jag söker därför en älskare. Det här är helt öppet så jag smyger inte för min man. Jag söker efter en helt okomplicerad älskare som kan träffas både lite spontant ibland men även lite mer planerat. Du är som jag och ingen som måste smyga för att vi ska kunna träffas. Du är minst 45 år gammal, har en kuk på över 19 cm, gillar både mjukt och ganska hårt sex.

Vill ibland att vi bara ses för sex och ibland ses ute för en drink eller middag först. Ibland kan jag övernatta hos dig eller kanske på hotell emellanåt. Du är en helsvensk man, frisk, renlig och använder kondom till en början innan vi känner varandra väl.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *