Jag vill vara din skönaste knulldocka

Jag vill vara din skönaste knulldocka

Njutning. Hetta. Lust. I skydd bakom datorns skärm är det lätt att framställa sig som mycket bättre än man verkligen är. Som något helt annat än man egentligen är. Man kan göra sig mycket mer sexig, stilig, trevlig, kanske rent av singel, flirtig eller vad det är man nu vill visa upp… Men i verkligheten?  Det är där det magiska verkligen sker! Så vill du inte att vi ses i verkligheten i stället? Söker du precis som jag efter fantastisk sex med en riktigt erfaren sexpartner? Är du tydlig, det vill säga, tar du gärna kommandot i sängen och gillar långa tjejer med hull och ett långt hår att hålla tag i?  Då kanske du är den mannen jag önskar att få träffa?

Mannen jag söker efter bor i eller i närheten av Sundsvall och han vill även umgås en del utanför sängen. Han är mycket verbal, sexuellt självsäker på sig själv och ger sig hän fullständigt när vi har sex. Han ser mig som en sexig kvinna och låter mig vara hans skönaste ägodel! Mina specialtalanger: mycket lätt för att komma, ganska tålig, helt hämningslös och innehavare av en mycket välfylld leksakslåda;) Dina egna specialtalanger ser jag mycket fram emot att få höra mer om! Tack på förhand för en visad uppmärksamhet ifall jag inte hinner svara just dig.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *