Slicka min fitta

Slicka min fittaJag är en 25-årig blondin med blå ögon, 175 cm lång, tränar ofta, har en rakad kåt fitta. Jag söker en annan kåt tjej som vill slicka min fitta. Jag är helt oerfaren men längtar så mycket efter att få knulla med en annan tjej. Kräver som du 100% renlighet och diskretion.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

6 comments

    1. Hejsan Anna skulle vara kul att få kontakt med dej på mailadressensedan träffas och ett häftigt sex knull så dina fittsafter stänker om kring

  1. Vill känna doften från dina användatrosor när du har dom på dig irl. önskar sitta på knä framför dig möta din blick med din trosa/ fitta mot mitt ansikte. vore trevligt att samtidigt runka inför dig till din sexighet och ljuva doft av fitta.

  2. Du har en fantastiskt läcker och apptitretande fitta. Skulle gärna tillbringa en kväll lapandes och mumsande på dina hemliga läppar. Din njutning är min uppgift. Dina orgasmer är mitt mål.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *