Slicka min fitta ren

Slicka min fitta renHej Jag är en tjej på 23 år och söker en svart kille (ju mörkare desto bättre) med en kuk på över 30 cm och med en spermaproduktion utan dess like! Jag har ingen erfarenhet utav detta tidigare så låt mig förklara vad som föranlett detta beslut: för 4 månader sedan kom jag på min pojkvän sedan 6 år tillbaka i säng med en av sina arbetskollegor och dessutom i våran säng 🙁 först var jag givetvis förkrossad eftersom jag var kär i det kräket. Jag stannade kvar med honom, mest för att han var så himla ångerfull, vilket han fortfarande är. I alla fall efter hand så har tankarna om att ge tillbaka med samma mynt slagit mig och de senaste månaderna har jag av någon anledning fastnat på olika webbsidor med svarta killar med enorma kukar som knullar skiten ur vita tjejer som mig och jag har blivit helt besatt av den tanken. har till och med skaffat en 30 cm svart dildo som jag använt flitigt. en annan anledning till att jag vill knulla en storkukad svart kille är att min pojkvän är rasist och behöver sättas dit ordentligt. Hans kuk är bara 11 cm lång och han sperma är vattnig och kommer i mycket små mängder. Han är dessutom spinkig så du behöver inte vara rädd för honom. Som jag sade så vill jag att min svarta kille skall ha minst 30 cm kuk och enorm sperma produktion, det senare är för att efter jag knullat dig så skall jag utan att säga något till min pojkvän låta honom slicka min fitta ren från all sperma. Den mesen kommer inte ana ett enda dugg! så snälla skriv till mig! /Linda

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *