Du knullade mig hetsigt i trappan

Jag fumlade med nycklarna i dörren innan jag fick upp den. Jag såg dig sitta inne på ditt kontor, halvnaken och nyduschad. Du såg på mig och jag mötte din blick med ett leende. Men jag fick inget leende tillbaka. Utan jag fick en mörk djurisk blick och innan jag ens hade fått av mig jacka eller skor så var du över mig. Dina händer for över min kropp; mina bröst, min mage och mina höfter samtidigt som du kysste mig. Hungrigt….

Jag besvarade dina kyssar och lade armarna om din nacke efter att du hade slitit av mig jackan. Kort därefter så slet du även av mig min tröja och min BH knäppte du upp med vana fingrar. Du släppte mig inte med blicken. Blicken som var mörk av kåthet och frustration.

Innan jag hann kyssa dina härliga läppar vände du mig och och drog hårdhänt ner mina byxor och smiskade mig på rumpan.

Vi stod precis bredvid trappan i hallen och du lutade mig fram, drog ner dina kallingar och drog mina trosor åt sidan. Jag stönade till när jag kände hur du tryckte in din hårda kuk i min fitta och började hårdhänt knulla mig i trappan. Jag klamrade mig fast i räcket och försökte hålla mig uppe under tiden som du knullade mig…. smiskade mig och nafsade mig i nacken. Jag vet att du älskar att ta min fitta hårt eller kneppet som du brukar säga på danska.

Du höll om min höft med din vänstra hand medan din högra letade sig mellan mina ben och fram till min klitta. Du var inte varsam med den utan började smeka den hårdhänt och jag kände hur mina ben vek sig under mig av din beröring. Jag kände hur dina fingrar lekte sin bryska lek med min klitta och din kuk som gång på gång led ut och in i mig. Jag kände att min orgasm inte var långt borta och efter en stund så kunde jag inne hålla tillbaka kåtheten utan jag skrek ut min orgasm och kände hur mina fittsafter rann längst mina lår. Kort därefter lutade du dig framåt och bet tag i min nacke och du frustade till när du fyllde min fitta med din härliga sperma.

Välkommen hem viskade du i mitt öra och kysste mig lätt på halsen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *