Knulla fittan på en ung äventyrare

Jag är en äventyrare som letar efter någon som vill knulla fittan på mig. Vill bli dominerad och knullad av en man med stor och mastig kuk som fyller min mun. Jag vill bli sprutad i munnen och bli knullad hårt (utan kondom) jag tar P-piller och vill ha intyg på att du inte har någon könssjukdom. Vill ha små befallningar och där efter bli fastbunden i sängen medan du går all out med din stora sköna kuk. Letar efter dig som är runt 24-34år gammal som vet vad nej betyder och slutar om det är något jag inte gillar! och vill inte ha någon mesig oerfaren person som inte vågar prata och knulla mig ordentligt! Om du är intresserad eller nyfiken och vill prata vidare? skriv till mig!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *