Knulla fitta – Med lite film?

Nu söker jag ny kille som vill knulla fitta! Har Sex dejtat under ett år nu och bara träffat ett par killar, nu söker jag en ny kille i 24- 35 års åldern som vill bli min nya dejt. Letar efter någon med stor och skön penis men framförallt en erfaren användare som kan prestera bra! inga speciella krav på kropp men rakad ska den vara så jag kan njuta ordentligt när jag suger av den. Kollar gärna film med lite små prat, gos och smekningar ”teasing” innan vi startar vårt roliga.

Jag är Nyinflyttad i Örebro vid namn Angelika och är 22 år. Jag är rakad, våt och kåt, öppen för både vaginalt och analt. vi kommer planera plats och kanske träffas för en liten fika innan vi promenerar hem till mig, men innan det vill jag gärna veta lite mer om dig. Du har säkert även fler frågor om mig. träffas gärna så fort som möjligt! :*

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *