Jag tänder på uniformerade män

Jag tänder på uniformerade män

Hej där! Jag är en ganska så liten och söt, oskyldig tjej på 20 år men med en syndig fäbless för uniformerade män. Jag söker efter någon man som kan tänka sig att vi först träffas för en kaffe på stan för att kolla personkemin mellan oss och samtala lite för att du sedan tar hand om mig mellan lakanen på ett lite auktoritärt och passionerat sätt.

Du är naturligtvis en välvårdad, mycket charmig man med glimten i ögat, stor erfarenhet i sänghalmen och med en hel del innanför pannbenet. Du måste vara helt pålitlig då jag vill lägga mycket av mitt förtroende i dina händer.

Du jobbar till exempel inom väktarkåren, polisen, brandkåren eller försvarsmakten och har naturligtvis tillgång till din uniform även på fritiden för du ska vara villig att ta med en del av din yrkesroll i sängen när du har sex med mig.

Jag är ute efter en typ av rollspel eller vanligt men kanske lite mer passionerat sex där auktoriteten hos dig lyfts fram, liksom det faktum att jag är mycket mindre än du och lite busig av mig. Hör gärna av dig till mig med ett svar, men var medveten om att du ska kunna verifiera ditt yrke innan vi träffas!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *