Bisexuella tjejer sökes

Bisexuella tjejer sökes

Jag är en bisexuell tjej på 23 år från det milda Skåne som vill komma i kontakt med andra bisexuella kåta tjejer i åldrarna 22-32 år för läckra sexträffar. Du ska bo i närheten, vara snäll, ärlig och gilla tjejsex. Diskretion, renlighet och att vara sjukdoms fri krävs. Naturligtvis så är jag det. Endast allvarliga förfrågningar kommer att besvaras. Vänligen kontakta mig. Kram från Christine

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

2 kommentarer

  1. Min tjej, (27) är oerfaren men vääldigt sugen på att få vara med en annan tjej. Hon är väldigt ärlig och snällaste tjejen jag känner. Bor i Malmö-området. Jag (34) vill vara närvarande, men behöver inte delta, om ni inte vill.

  2. Min tjej (Emilie 27) och jag (Viktor 34) gillar båda tjejsex! Hon är oerfaren, men såå sugen på att få prova på, och är både ärlig och snällaste tjejen jag vet. Bor i Malmö-området. Jag vill vara närvarande, men behöver inte delta, om ni inte känner för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *