Vill ha någon att gosa och ha sex med på fredagar

Vill ha någon att gosa och ha sex med på fredagar

Behöver framförallt ladda upp mitt gos-batteri nu. Så söker därför någon kille som vill gosa på fredagar, då menar jag inte bara lite snabbt sex utan någon jag kan ligga och kramas med och se på film med först. Sen kanske (troligtvis) blir det även sex också, men då är förutsättningen att du ha en stor, hård och mycket uthållig kuk.

Har ganska höga krav, så hittar jag inte helt rätt kille så får det vara för min del. Du måste bo i eller runt omkring Gbg, vara mellan 25 och 40 år cirka. Minst 182 cm lång och inte överviktig. Ha ett eget fräscht boende där vi kan träffas och vara en allmänt trevlig, snygg och bra kille. Skriv bara ett svar till mig om du stämmer in på allt här ovan.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *