Vill du knulla mig hårt när din fru är borta?

Vill du knulla mig hårt när din fru är borta?

Vill träffa ett par, fast egentligen bara dig mannen. När vi träffas vill jag att du håller ner mig, bara pressar in din stora kuk i min trånga och sköna fitta och rumpa och samtidigt berömmer mig för hur mycket bättre jag är att knulla jämfört med din tråkiga fru.

Nej, jag vill inte att hon ska veta något om oss eller vad vi gör tillsammans heller om det nu går att ordna på ett bra sätt? Men sedan när hon kommer hem till dig så ber du henne suga dig helt ren ifrån mig. Jag vill ha din sats sprutad långt upp i min tighta unga fitta eller rumpa. Är du en riktig man som är nog för mig? Småkukade killar är inte av det minsta intresse för mig!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *