Vill du dominera en tjej?

Vill du dominera en tjej?

Jag är en 32 år gammal tjej som söker män som har erfarenhet av träldom och BDSM och älskar att dominera tjejer. Jag är liten och mild, med bra utseende och lite runda former. Ha en D-kupa och blir tänd på män som tar mig på brösten 🙂 Jag har länge haft en dröm om att få pröva bondage och att bli dominerad i sängen, men har ännu inte vågat prova. ”Vanligt sex” tycker jag snabbt blir tråkigt.

Därför vill jag träffa någon som har erfarenhet av träldom, och helst av att ge tvångsorgasmer. Jag är inte heller rädd för att prova analsex. Måste också erkänna att många av mina fantasier handlar om att bli knullad av flera män på en gång. Till att börja med så letar jag INTE efter män som är yngre än mig, men annars uppmuntras alla att skriva svar!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *