Underbar dag på nakenbadet

Vilken helt underbar dag på nakenbadet idag. Massor av härliga nakna människor. Smala, tjocka, stora bröst, håriga fittor och rakade. Stora kukar och små. Och ändå är alla lika. Det är konstigt? Inga statussymboler. Den finaste formen av demokrati, kan man säga så? Jag har, helt avslappnat, pratat med flera för mig innan okända människor. Det är så avslappnat. När gick du fram till en okänd människa och pratade med denna på en vanlig strand senast? Jag har aldrig gjort det iaf.

En tjej som precis har badat och ligger naken och soltorkar är det vackraste som finns. Det är skönheten personifierad. Vackert och sensuellt!

Jag såg en ung tjej i 20-års åldern som var där med sina morföräldrar. Så vackert att se!

Jag såg en kvinna med hår mellan benen, under armarna och på benen. Hår, det mest naturliga på en kropp som finns. På ett nakenbad är det ingen som bryr sig.

Jag såg en kille med den största kuken, jag har sett, iaf. Jag tror han var medveten om det och visade stolt upp den.

Jag såg en kvinna som var allt annat än pryd. Låg med benen brett isär.

Alla är olika men ändå lika. Nakenheten är frihet! Önskar jag hade en tjej, en kompis som skulle vilja följa med mig. Lite ensamt ibland och tittar avundsjukt på kompisar och par som är där. Dock, med Bob Dylan i hörlurarna är man aldrig ensam.

Du/ni kanske vill följa med?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *