Tjej söker seriös erfaren knullkompis åt de dominanta hållet

Tjej söker seriös erfaren knullkompis åt de dominanta hållet

Söker nu alltså efter en knullkompis för regelbundna sexträffar, du ska vara mellan 20 och 45 år. Frisk, vän med tvål och vatten samt dominant i sängen och verkligen veta vad du håller på med. Jag är själv inte så särskilt erfaren eller duktig men vill nu få lite nya erfarenheter och tekniker så att säga. Allt vi gör sker efter gemensamma beslut och det ska kännas bra och tryggt för oss båda.

Du får gärna vara mörkhårig med skäggstubb och ha mörka ögon men såklart inget direkt krav! Skriv ett seriöst meddelande och berätta lite om dig själv, inte något om vad du vill göra med mig, det kan vi ta sen. Så kan vi prata mer och bestämma om vi ska träffas. Denna sexrelation är för mig något jag bara kommer att ha mellan förhållande, så hittar jag någon jag vill vara med seriöst så kommer vi inte att fortsätta träffas mer.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *