Söker XXL kuk för anonym sex

Söker XXL kuk för anonym sex

Är bara intresserad av XXL kukar som verkligen gillar BBW kvinnor. Upplägget är som här följer: Jag väntar hemma med en ögonbindel på. Du kommer hit, min knullkompis byter ett par ord med dig och släpper in dig. Du gör vad du vill med mig och knullar alla mina hål (hårt är ok men inget grovt våld). När du är färdig så lämnar du bara oss.

Enkelt och smidigt. Bilder kommer upp i min profil i eftermiddag. Observera att min knullkompis är i rummet för min skull och tar eventuellt lite bilder (inget ansikte) men han deltar ej.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

En kommentar

  1. Hej hej diskret och sugen på en riktigt grov stor fet kuk i alla dina hål asap?
    mobil nr? mejl?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *