Söker killar som är diskreta. Helst resande + stor och fet kuk

Söker killar som är diskreta. Helst resande + stor och fet kuk

Svara inte om du har mindre kuk än vad jag söker. Vilket är minst 23*18 cm, om den är mycket grövre så går det bra även om den är lite kortare än 23 cm lång. Bildbevis och en snabb kontakt via mobil. Jag är en fullblods queen. Vill ha bara ha kontakt med seriösa diskreta killar. Även resande som bor på hotell och kan tillfredsställa en queen som den jag är går bra.

Är ni ett killgäng så går det också bra, för jag kan tänka mig ett gang bang. Gillar att suga kuk, ta sperman i min mun och sväljer gärna. Tyvärr så gör jag inte analt, så fråga inte om det.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *