Söker en seriös och stabil knullkompis

Söker en seriös och stabil knullkompis

Söker efter en långvarig knullkompis relation där respekt och ärlighet är ledorden för vårt förhållande. Det ska vara någon man som bor hyfsat nära mig, någon som man ska kunna snacka med om allt och inget, någon som har en vilja att träffas fler gånger och ibland kan tänka sig att vakna upp tillsammans med mig med på morgonen. För många här är det förmodligen jakten på något nytt hela tiden som tänder, men inte så för mig, men är det så det är för dig så skriv inte något svar till mig. Men är du precis som jag ute efter lite mer, att ha någon att utvecklas och experimentera med sexuellt så har vi i alla fall det gemensamt.

Kukbilder och sexsnack är inte så spännande direkt, för det gör dig bara till en i mängden här inne. Jag är lite mer intresserad av de 1 % av män som faktiskt kan stimulera mig en del mentalt. Med det sagt så betyder det inte att jag på något sätt är pryd och jag sexchattar gärna med killen jag sen träffar.

Tjat om bilder är också något som går bort. Visst, bilder på mig finns och de visas för de jag finner tillräckligt intressanta. Givetvis har du också bilder på dig, det är ett krav. Det som först och främst attraherar mig är yngre, välutrustade, riktigt dominanta killar. Killar som man även kan föra en vettig konversation med. Kram och puss.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *