Slickad i fitta och i stjärten

Slickad i fittaÄldre män!
Jag är en tjej på 31 år som känner mig så ensam. Jag har inte haft en kille, ja alltså en fast pojkvän, sedan ett år tillbaka. Jag vill inte ha någon längre relation men jag vill träffa seriösa och mogna killar, gärna lite äldre som har sexuell livserfarenhet och som vill dela med sig av den till mig. Jag ser bra ut, med en slanl och välformad kropp. Har blont halvlångt hår och blå ögon. Hur du ser ut spelar ingen större roll, vill däremot att du ska vara både snäll, trevlig och ha stil. Jag gillar det mesta. Jag tänder på att egga killar, att strippa, visa upp mig, att runka dig, att suga din kuk så att det nästan går för dig, att bli slickad i fitta och i stjärten och så att vi älskar passionerat länge och väl. Vi är båda friska och renliga så att vi kan ha kul ofta och länge.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

8 comments

  1. Gött d in med tunga o tung knulla stjärt o fitta .öj oj gott ju. Är en riktig man en så gillar en ju slicka stjärt o fitta så är d ju bara. Fr Klitta till Slutet av skinkorna o så slicka ordentligt inne i stjärt hålet o fitthålet länge.o Härligt slicka bakifrån,Känna sig som en hane en tjur.D gör ju så.D gillar honorna pinglorna.Att en uppskattar dom

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *