Slicka fitta och stjärt

Slicka fitta27-årig tjej söker kille, ålder och utseende egalt, som gillar att ordentligt slicka fitta och stjärt, då jag är galen i dessa kroppsdelar. Jag gillar såklart också att bli knullad i alla mina hål, ja även analt. Jag tar gärna din kuk i min mun och sväljer din varma, kladdiga sperma. Svarar absolut alla. Jag är snygg och renlig. Bor i Malmö trakten. Jag kräver att du är renlig och frisk. Diskretion från båda håll är en självklarthet. Vi hörs snart hoppas jag.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

4 comments

  1. Jag vill slicka fitta och din rövhål och knulla din fitta och rövknulla din rumpa och se dig svälja min varma kladdiga sperma. Om du vill lära känna mig, behöver du bara höra av dig. Puss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *