Muskulös, hårdhänt och dominant man/kille sökes

Muskulös, hårdhänt och dominant man/kille sökes

Drömmer om att träffa en riktigt manlig, muskulös och dominant, lite hårdhänt kille som vet vad han vill ha av en kvinna. En riktig man som får mig att känna mig kvinnlig och attraktiv. Jag vill att du ska kunna ta för dig ordentligt i sängen på ett sexigt, hårdhänt och dominant sätt. Nästan som att du tvingar dig på mig sexuellt. Du ska visa att du är riktigt kåt och vill knulla mig hårt. Jag älskar ett frenetiskt pumpande av en rejält kåt man med en stor och hård kuk. Länge!! länge!! Kanske till och med att bli knullad av flera män som byts av!

Älskar även att suga kuk och runka av en man hårt. Gärna göra det lite halvt offentligt. Gillar att flirta och ragga på sexiga män. Jag har en förkärlek till att vara rättfram och gillar att smeka killar mellan benen på krogen eller något annat offentligt ställe. Känna hur deras kukar styvnar och möta deras kåta dimmiga blickar när jag ser att dom vill ha mig!! Jag gillar att vara en stygg, slampig flicka!! Man lever bara en gång och jag lever fullt ut. Jag söker långa män, gärna över 190 cm. Ålder, allt från 20-45 år. Muskulösa män, tunga och grova. Jag älskar att känna tyngden av en riktig man över mig när han knullar mig hårt!! Men sen är ju inte allt skrivet i sten, det beror på. Personligheten är ju det viktigaste och att vi är attraherade av varandra.

Jag söker riktiga killar/män som vill och vågar bjuda på sig själva. Söker inte efter anonyma träffar. Jag vill veta vem jag ska träffa för sex. Jag träffas inte heller efter ett enda mejl. Så orkar du inte lägga ner lite tid på att visa vem du är så skriv inte till mig utan då kan du fortsätta med andra sexannonser. Jag har inget emot att åka några mil och ta in på hotell för att träffas. Men jag vill inte att vi träffas hemma hos mig. Låt oss börja med att chatta lite och se vart det leder!! Hör av dig nu! Svarar jag inte dig så beror det på att du antingen inte är vad jag söker, att du har en för tråkig och anonym profil eller att du helt enkelt skrivit ett för tråkigt meddelande till mig. Jag blir inte intresserad om någon bara skriver ”Hej, vill du knulla?”. Lite mer får du allt bjuda till om du vill träffa mig!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *