Massage som blir mer sensuell och ev avslutats med Happy

Älskar att lägga mig på en massagebänk och känna ett par händer massera mig professionellt och säkert! men ofta kommer den där tanken att det skulle va häftigt och underbart om de där händerna som masserar mina lår råkar glida lite längre in mellan mina ben och snudda vid min fitta… och att de masserar lite närmare när jag försiktigt ”råkar” sära lite på benen… och kanske svankar lite… Jag vill ta min fantasi ett steg längre och leva ut den! vill du leva ut den med mig och va min massör som ger mig en djupare massage? 😉 dock är jag rätt kräsen… Grabb mellan 23 och 35 sökes som är normal och mot det vältränade hållet! Gärna över 180!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *